Закарпатські поліцейські на День Незалежності працювали як в Ужгороді, так і в Києві

Закарпатські поліцейські на День Незалежності працювали як в Ужгороді, так і в Києві
Спокій  під час урочистостей та концерту в Ужгороді та містах і селах краю охороняли 293 поліцейських. 50 закарпатських правоохоронців брали участь у заходах безпеки під час святкувань у Києві, повдіомили у відділі комунікації ГУНП у Закарпатській області.

 

24 серпня ужгородці мали нагоду  взяти участь у багатьох святкових заходах: ранок розпочинався з молитви за Україну на замковому подвір’ї, за кілька годин на площі Народній  перед облдержадміністрацією містяни переглядали пряме включення промови Президента України, трансляцію параду в Києві, а також слухали урочисті фанфари з балкону ОДА у виконанні трубачів обласної філармонії.

Обідньої пори дітлахи зі своїми батьками «запускали» дитячу залізницю, співали гімн із патрульними та насолоджувалися святковим концертом і парадом вишиванок.

Окрім цього, на ужгородців, які прогулювалися містом, чекала приємна несподіванка – примірники святкового випуску  «Поліції Закарпаття». Містяни  зізнавалися, що з задоволенням читають інформаційний бюлетень, і цього разу нагода почитати цікавинки про роботу нової поліції була справжнім сюрпризом.

Усі заходи в Ужгороді та краї, що завершилися близько півночі, відбувалися під пильним поглядом поліцейських. 293 правоохоронців слідкували за безпекою та громадським порядком. Допомагали оберігати спокій жителів столиці 5 десятків закарпатців.

 

25 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів