Військовий комісар Ужгорода Журавльов пояснив, котрих саме прикордонників мав на увазі у своїй скандальній заяві

Військовий комісар Ужгорода Журавльов пояснив, котрих саме прикордонників мав на увазі у своїй скандальній заяві
За словами Миколи Журавльова, котрий є головою ГО «Українська асоціація інвалідів АТО» в Закарпатській області та очолює Ужгородський міський військовий комісаріат, він мав на увазі конкретно тих прикордонників, які були причетні до незаконної вирубки лісу на україно-словацькому кордоні, і не говорив про всіх військовослужбовців Державної прикордонної служби.

 

«Той, хто рубав ліс, у цей час не міг бути фізично у зоні проведення АТО. 4 військовослужбовці, яким вручено підозру, жодним чином не перебували у зоні АТО. І це гасло стосується цих військовослужбовців. Це гасло ніяк не стосується військовослужбовців Державної прикордонної служби України, які залучалися до проведення АТО», – пояснив Журавльов.

Прокоментував Журавльов і нещодавні слова представників прикордонної служби, котрі заявили, що звичайні прикордонники не могли знати про вирубку лісу на кордоні. «Ми бачимо, що йде затримка дітей із трьома блоками сигарет, які хочуть прогодувати свою родину. Так, це грубе порушення. Але дітей вони ловлять чомусь, а як вирубувалася тридцятикілометрова зона, де працювала велика техніка, вони чомусь не чули. Тим більше, що ця техніка зайшла з боку Словаччини. Це є загроза Україні. Сьогодні вони запустили цю техніку. Що вони завтра запустять?» - заявив Журавльов.

Пояснив Журавльов і свої подальші дії для реалізації наміру висадити ліс на ділянці незаконної рубки поруч із кордоном. За словами Журавльова, громадська організація, яку він представляє, звернеться до прикордонників із проханням надати доступ до цієї ділянки кордону для подальшої висадки лісу. Надалі активісти планують закупити 7 тисяч дерев. Вартість їхня складатиме близько 3,5 тисяч гривень і Журавльов заявив, що готовий виділити ці кошти з власної заробітної плати. Більш того, ліс, висаджений на цій ділянці кордону, активісти пропонують назвати на честь загиблих закарпатських воїнів, які брали участь у проведенні АТО. Розпочати висадку дерев планують із Ужгорода.

uzhgorod.net.ua

 

25 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів