Закарпаття: 95 закарпатців з початку року скоїли суїциди

З початку року на автошляхах Закарпаття в ДТП постраждало 286 людей, 37 загинуло, 95 людей скоїли суїциди, повідомили у Центрі громадських зв’язків Управління МНС України в Закарпатській області. Окрім того, до лікарень внаслідок харчових та алкогольних отруєнь потрапило 4 людей, одну людину внаслідок необережного поводження на воді травмовано, ще семеро загинуло.

 

У суботу о 18:20 на залізничній станції м.Чоп Ужгородського району Закарпаття зафіксовано випаровування спирту метанолу із запобіжного клапану залізничної цистерни місткістю 68 кубічних метрів Відправник вантажу ? ВАТ ?Азот? з міста Толятті (Росія), отримувач ? фірма ?Дістрос? з міста Черна над Тісов (Словаччина).

Як повідомили у Центрі громадських зв?язків Управління МНС України в Закарпатській області, причиною випаровування стало технологічне спрацювання запобіжного клапану від нагрівання цистерни на станції під ді?ю прямих сонячних променів.
Залізнична цистерна знаходилася в вагонному депо станції Чоп. Аварійною бригадою вагонного депо ст. Чоп проведено охолодження цистерни. Припинення руху залізничного транспорту не було.
Загрози здоров?ю населення, об??ктам житт?забезпечення та навколишньому середовищу нема?.
О 02:10 05 червня залізнична цистерна покинула Закарпаття (відправлено в Словаччину).

 

06 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів