Закарпатська красуня отримала "Гран-прі" на конкурсі "Міні Міс України 2016"

Закарпатська красуня отримала "Гран-прі" на конкурсі "Міні Міс України 2016"
Маленька берегівчанка  Якимець Анна перемогла у всеукраїнському конкурсі краси «Міні Міс України 2016».  Конкурс відбувся вчора в Києві. Всього за корону переможниці змагалися  32 учасниці з різних регіонів України.

 

Анна Якимець цього року була єдиною  представницею області на конкурсі краси.

Маленька красуня отримала два титули: «Гран Прі» та «Міс глядацьких симпатій». У якості подарунку отримала кулон від відомого ювелірного дому, а також можливість представляти Україну 25 вересня на міжнародному конкурсі краси «Little Miss World» в Греції.

Мама дівчинки, Світлана Якимець у  коментарі  для сайту 0312.ua повідомила, що вони ще не вирішили, чи братимуть участь у конкурсі краси в Греції, адже ще не мали часу подумати.

«Ми навіть не думали, що конкурс буде настільки чесний. Звичайно, ми всі старалися по-максимому підготуватися до конкурсу. Дуже нам допомогла відома берегівська дизайнерка Вікторія Міндак з костюмами. Наше вбрання всім дуже сподобалося.  

І журналісти, і фотографи, і батьки інших учасниць просили нас сфотографуватися. Національний костюм у нас був дуже важкий, йшов зі шлейфом. Його вага була до 10 кілограм. Також корона була дуже важка. Навіть, члени журі підходили й питали, як Анічка може так триматися.

На конкурсі талантів донечка виступила з угорським стилізованим танцем. Вона вже 6 років ходить у танцювальний колектив. Керівник - Світлана Кононенко, постановщик - Олена Кононенко. Дякую їм за підтримку, а також всім іншим хто вболівав за нас. Ми всім дуже вдячні», - ділиться своєю радістю  Світлана Якимець.   

 

27 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів