«Ужгород» повертає собі лідерство у вищій лізі

Лише в 16-му турі чемпіонату області з футболу в вищій лізі нарешті зміг провести перший офіційний матч у другому колі «Ужгород», у попередніх двох турах ужгородці не зіграли через зняття «Тячева» з чемпіонату та невихід на домашній поєдинок «Дийди».

 

Гравці команди з обласного центру заскучили за футболом і всю свою злість виклали на гостях із хустської «Оболоні», забивши в їх ворота шість сухих голів – 6:0 з таким рахунком завершилася ця зустріч (юнаки – 2:0). 

У складі «Ужгорода» дублем відзначилися найдосвідченіші його гравці Михайло Реплюк (забивав з пенальті на 21-й хвилині та на 58-ій) та Роберт Гегедош (70 та 73 хв). У команді Івана Шанти також забивали захисник Микола Ількович (42 хв) та Роман Білінський (90 хв).

В решті поєдинків вишки, окрім матча в Мукачеві, де місцевий «Мункач» поступився 0:1 «Середньому» (юнаки – 3:0), несподіванок не сталося. «Минай» в гостях в Іршаві, попри непогану гру місцевої «Бужори», зміг провести три разючі атаки й перемогти 3:0 (юнаки – 4:0). Не мали проблем у домашньому матчі «Вільхівці», які в рідних стінах приймали «Поляну». З рахунком 5:1 господар святкували вікторію (юнаки – 1:2). Ужгородський «Спартакус» також перемагає вдома довжанську «Бужору» – 2:0 (юнаки – 6:0).

Матч «Севлюш» (Виноградів) – «Берегово» відбудеться 31 серпня, в середу. 

Завдяки цій перемозі «Ужгород» на два залікові бали принаймні до середи очолюватиме турнірну таблицю. Станом на сьогодні вона є такою:

В наступному турі «Ужгород» зіграє на виїзді проти «Поляни». Нагадаємо також, що скоріше за все ФФЗ будуть анульовані результати всіх матчів за участю «Тячева», так як останні не провели 50% матчів. 

Семен МИХАЙЛИК, uzhgorod.net.ua

 

29 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів