Мукачівець напав на товариша по чарці в магазині, де з ним випивав

Мукачівець напав на товариша по чарці в магазині, де з ним випивав
Бійку в мукачівському магазині припинили поліцейські охорони, повідомили в УПО у Закарпатській області.

 

Днями близько дев’ятої години вечора на пульт централізованого спостереження УПО Закарпатської області надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного магазину на вулиці Маргітича у Мукачеві. На місце події відразу було направлено наряд групи швидкого реагування поліції охорони.

Наряд на спрацювання прибув через дві хвилини. Працівники магазину повідомили, що двоє невідомих громадян у магазині вживали алкогольні напої та через деякий час вчинили між собою бійку.

На вимогу поліцейських припинити порушення громадського порядку агресивно налаштовані відвідувачі вирішили не зважати, продовжуючи з’ясовувати стосунки. Поліцейські затримали забіяк.

У ході з’ясування обставин виявилось, що відвідувачі магазину були напідпитку. Розпивали напої чоловіки разом, однак щось пішло не так, в результаті один із товаришів по чарці накинувся на "колегу" і завдав йому тілесні ушкодження у вигляді забою правої ноги.

Працівниками поліції охорони сутичка була припинена. 30-річного жителя Мукачівського районугоспіталізовано в Мукачівську міську клінічну лікарню. Його агресивний товариш свій вечір продовжив у Мукачівському відділі поліції ГУНП в Закарпатській області.

Подальшу долю горе-товаришів встановлюватиме слідство.

 

29 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів