Власники ресторану «Прага» в Ужгороді після скандалу із отруєнням клієнтів показали свою кухню 

Власники ресторану «Прага» в Ужгороді після скандалу із отруєнням клієнтів показали свою кухню 
Журналістів допустили до приміщення кухні, оскільки зараз вона не працює і згодом проходитиме додаткову очистку.

 

Екскурсію провів власник готелю Юрій Бережник. За словами підприємця, на кухні «Праги» працює сучасне професійне обладнання і приміщення відповідає необхідним санітарним нормам.

«Наша кухня має 95 квадратів. Середня двокімнатна квартира – це 60 квадратів. Мийочниця – плюс 25 квадратів. Уся кухня з технічними приміщеннями – близько 250 квадратів. У нас вісім морозилок. Їх достатньо, щоб ставити індюшатину в одну, курятину в іншу, свинину в іншу. У нас 5 величезних холодильників загальною кубатурою 22 тисячі літрів. З тим, де зберігати м’ясо і продукцію, у мене проблем немає», – заявив Бережник.

Наразі власники готелю, котрий опинився у центрі скандалу після масового зараження сальмонельозом, очікують на офіційні результати експертизи СЕС.

Як виглядає кухня «Праги» зсередини – на фото uzhgorod.net.ua.

uzhgorod.net.ua

 

29 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ваня 2016-08-29 / 17:16:53

    Молодці! Толково розяснено! Не треба нічого і нікому доказувати!!!

  2. Тетяна 2016-08-29 / 17:03:52

    Я вважаю, що далеко не кожен заклад в Ужгороді може похвалитись такою кухньою!

  3. Аня 2016-08-29 / 16:57:23

    Зразу видно, що їм нема що приховувати. Чисто і на рівні. Не думаю, що журналістів отак от впусять на кухню будь-де. Треба задуматись чи можуть бути проблеми там де все показують і нічого не приховують.

  4. Justice 4 All 2016-08-29 / 16:16:41

    Чиста кухня, така сам як і в інших закладах цього ж рівня.