Власники ресторану «Прага» в Ужгороді після скандалу із отруєнням клієнтів показали свою кухню
Екскурсію провів власник готелю Юрій Бережник. За словами підприємця, на кухні «Праги» працює сучасне професійне обладнання і приміщення відповідає необхідним санітарним нормам.
«Наша кухня має 95 квадратів. Середня двокімнатна квартира – це 60 квадратів. Мийочниця – плюс 25 квадратів. Уся кухня з технічними приміщеннями – близько 250 квадратів. У нас вісім морозилок. Їх достатньо, щоб ставити індюшатину в одну, курятину в іншу, свинину в іншу. У нас 5 величезних холодильників загальною кубатурою 22 тисячі літрів. З тим, де зберігати м’ясо і продукцію, у мене проблем немає», – заявив Бережник.
Наразі власники готелю, котрий опинився у центрі скандалу після масового зараження сальмонельозом, очікують на офіційні результати експертизи СЕС.
Як виглядає кухня «Праги» зсередини – на фото uzhgorod.net.ua.
-->
До теми
- Копії Туринської плащаниці поповнили колекцію фонду краєзнавчого музею ім. Тиводара Легоцького в Ужгороді
- Із загиблим воїном, 51-річним солдатом Олексієм Кобцем попрощалися сьогодні в Ужгороді
- 58 940 гривень на підтримку ЗСУ зібрали під час благодійного забігу Uzhhorod Sakura Run 2024
- Ще одну мініскульптурку встановили в Ужгороді
- Більше тисячі ужгородських школярів провели акцію на підтримку дітей Харківщини
- Смертельна ДТП в Ужгороді: двоє людей загинули, ще троє – важко травмовані
- В Ужгороді попрощалися із загиблим сержантом Михайлом Козаком
- В Ужгороді сьогодні попрощалися із загиблим воїном – головним сержантом Сергієм Шпонтаком
- В Ужгороді поліцейські затримали зловмисника, який до смерті побив чоловіка
- 18 березня в Ужгороді попрощаються із загиблим захисником Сергієм Нестеренком
- В Ужгороді відбулися урочистості до 85-ї річниці проголошення Карпатської України та 150-річчя Героя України Августина Волошина
- Ужгород сьогодні, 11 березня, попрощався із 54-річним солдатом Олексієм Хотіним
- Провідний досвід: обласний центр нейрохірургії та неврології співпрацює з клініками Німеччини та Франції
- Завтра, 11 березня, в Ужгороді попрощаються із загиблим захисником Олексієм Хотіним
- «І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі»: в Ужгороді вшанували Великого Кобзаря
- Сьогодні – 10 років Ужгородському міському центру первинної медико-санітарної допомоги
- В Ужгороді сьогодні відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Анатолію Тегзі
- Поліція Рахова встановлює причини отруєння 12 учнів однієї зі шкіл міста
- Ужгород сьогодні, 23 лютого, попрощався із 53-річним солдатом Мирославом Бреньом
- Завтра в Ужгороді попрощаються із загиблим захисником Мирославом Бреньом
Молодці! Толково розяснено! Не треба нічого і нікому доказувати!!!
Я вважаю, що далеко не кожен заклад в Ужгороді може похвалитись такою кухньою!
Зразу видно, що їм нема що приховувати. Чисто і на рівні. Не думаю, що журналістів отак от впусять на кухню будь-де. Треба задуматись чи можуть бути проблеми там де все показують і нічого не приховують.
Чиста кухня, така сам як і в інших закладах цього ж рівня.