У Тячеві хочуть розігнати водіїв, що паркуються в центрі міста

У Тячеві хочуть розігнати водіїв, що паркуються в центрі міста
Рішення про посилення контролю за станом автомобільного руху, правилами паркування та стоянки автотранспорту у центральній частині міста Тячів прийняли на засіданні Тячівського міськвиконкому.

 

Як повідомили у міській раді Тячева, збільшення кількості пасажирських та вантажних перевезень призводить до чисельних порушень правил їх паркування та стоянки у невстановлених місцях, особливо в центрі міста, а також на територіях, прилеглих до об’єктів здійснення господарської діяльності. 

"Органи національної поліції та автомобільної інспекції втратили контроль за дотриманням Правил дорожнього руху, не забезпечують притягнення до адміністративної відповідальності водіїв, чим сприяють ускладненню ситуації на цій ділянці роботи. Як наслідок утворюються затори на автодорогах, ускладнюється пересування пішоходів, рух легкового транспорту, створюються незручності для жителів міста, про що свідчать чисельні письмові та усні звернення громадян", – ідеться у рішенні.

Відтак міськвиконком звернувся до Національної поліції і Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та дотримання громадського порядку. Керівникам підрозділів доручили систематично проводити профілактичну та роз’яснювальну роботу серед автоперевізників з метою недопущення порушень паркування, стоянки та руху автотранспорту і вжити заходи щодо недопущення паркування автомобільного транспорту у невстановлених місцях.

Також міська рада хоче отримати від Укртрансбезпеки і ДФС інформацію про суб’єктів господарювання, що отримали ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами та таксі і зареєстровані на території Тячівського району, і звернутися до Львівської дирекції залізничних перевезень щодо можливості проведення атестації залізничної станції у м.Тячів  як автостанції з можливістю реалізації квитків на приміські автобусні маршрути Тячівського району.

 

30 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів