Мобільні групи на Закарпатську митницю відправлять у вересні та змінюватимуть щомісяця

Мобільні групи на Закарпатську митницю відправлять у вересні та змінюватимуть щомісяця
При Міністерстві фінансів України 29 серпня розпочав роботу Міжвідомчий цільовий центр, створений з метою подолання корупції на митниці, повідомили у Мінфіні.

 

Для перевірки стану роботи Центру та підготовки до запуску мобільних груп Міністр фінансів Олександр Данилюк провів нараду з представниками ДФС, Держприкордонслужби та Нацполіції, тобто з усіма сторонами діяльності Таргетинг-центру та мобільних груп. Під час наради новопризначений керівник Міжвідомчого цільового центру Олександр Власов прозвітував про поточну роботу Центру та графік запуску мобільних груп.

Зокрема, вже на початку вересня перші десять мобільних груп виїдуть в місця дислокації для оперативного реагування на правопорушення. Передбачається, що це буде в Київській, Львівській, Одеській, Закарпатській та Волинській областях. А трохи згодом ще десять груп розпочнуть роботу у прикордонних зонах. 

Міністр фінансів зазначив, що для зменшення корупційних ризиків буде використовуватись принцип ротації кадрів, тобто склад мобільної групи буде щомісяця змінюватись з дотриманням визначеної кількості представників різних структур (з ДФС – дві особи, з Прикордонної служби та Національної поліції – по одній особі). 

 

30 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів