Відразу кілька відомств боротимуться з недобросовісними працедавцями на Закарпатті

Відразу кілька відомств боротимуться з недобросовісними працедавцями на Закарпатті
Сьогодні, 30 вересня 2016 року, в Ужгороді Головне управління ДФС у  Закарпатській області, Управління Держпраці у Закарпатській області та Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області підписали угоду про співпрацю між відомствами.

 

Угоду підписали Олексій Петріченко – начальник ГУ ДФС у Закарпатській області, Богдан Дорош – начальник Управління Держпраці в Закарпатській області та Анастасія Пентек – начальник управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Згідно з підписаною Угодою, сторони зобов’язались співпрацювати з метою координації спільних дій щодо запобігання нелегальної зайнятості населення та виплати доходів без сплати належних податків, зборів та єдиного соціального внеску, повідомили у ДФС у Закарпатській області.       

За словами Олексія Петріченка, підписання цієї угоди дозволить посилити діалог та співробітництво щодо легалізації праці, а також забезпечить додаткові надходження податків до бюджету. В основному йде мова про податок на доходи фізичних осіб та єдиний соціальний внесок.

Крім того, підкреслює начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області, громадяни, які завдяки нашим спільним діям будуть офіційно працевлаштовані, отримають легальну зарплату та, що не менш важливо, – соціальні гарантії.

Керівник фіскального відомства області нагадує роботодавцям, що чинне законодавство передбачає значну фінансову відповідальності за нелегальне використання найманих працівників.

 

 

 

30 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів