Карпатівки завершили турнір в Угорщині 

Карпатівки завершили турнір в Угорщині 
Ужгородські “Карпати" зіграли другий та третій поєдинки на турнірі в Угорщині. У другому матчі їх суперником став молодіжний склад словацької "Ювенти джуніор".

 

Гра для карпатівок стала випробовування для новачків, оскільки основним складом були дівчата 1998 року народження та молодші.

І одразу дівчата розпочали із вдалих атак та впевненої гри в захисті. Впродовж першого тайму вони демонстрували бажання перемогти, тому й завершили перемогою першу половину гри, 18:11. У другій половині було більше помилок та нереалізованих моментів, проте це не завадило ужгородкам завершити матч перемогою.

Свій вклад в успішний матч вклали й голкіпери закарпаток: впевнено діяла Єлизавета Воронько в ситуаціях один на один, а в у відбитих семиметрових рівних небуло Катерині Шаламовій.

Загалом матч завершився з рахунком 27:23 на користь "Карпат". А в завершальному матчі проти угорського ГК «Балмазуйварош» наші гандболістки зіграли внічию – 27:27.

Тож команди розподілили місця в першості наступним чином:

1. KKS Balmazujvaros, Угорщина (2 перемоги та одна нічия);

2. ГК Карпати, Україна (2 нічиї та одна перемога);

3. KKS Hajdunanas, Угорщина (1 перемога, 1 нічия та 1 поразка);

4. Iuventa junior, Словаччина (3 поразки).

Одразу ж після турніру ужгородки повернуться додому де готуватимуться до першого матчу в чемпіонаті України проти тернопільського "Економуніверситету".

 

31 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів