Стало відомо, скільки першокурсників УжНУ розпочнуть завтра своє навчання

Стало відомо, скільки першокурсників УжНУ розпочнуть завтра своє навчання
Результати поки що незавершеної вступної кампанії у середу, 31 серпня, повідомив ректор Ужгородського національного університету Володимир Смоланка.

 

«Безумовно одним із показників успішності університету є вступна кампанія. Наразі вона ще продовжується, йде друга хвиля, буде прийом іноземців ще. Загальна кількість бакалаврів, спеціалістів і магістрів, які прийняті на державний бюджет, збільшилась на 31 особу (загалом їх на сьогодні є 1668 – ред.). Всього зараховано в УжНУ та коледж 4100 студентів. Але очікуємо ще біля 200-250, та очікуємо біля 200 нових студентів-іноземців. Таким чином це число буде біля 4400», - повідомив Смоланка.

Традиційно найпопулярнішим УжНУ є серед абітурієнтів із Закарпатської області (близько 80% вступників представляють саме нашу область). Друге місце займає Львівська область – 8,14%.

Окрім того, професор Смоланка нагадав про стрімкий ріст УжНУ у національних рейтингах вищих навчальних закладів.

«Навчальний рік, який минув, був непростим. Ми це всі знаємо, але він був успішним. Упродовж 2015-2016 року незважаючи на різні зовнішні і внутрішні виклики, які постали перед Україною, УжНУ не тільки зберіг свій статус культурного та освітнього центру регіону, але й увійшов до списку найбільш успішних університетів України. Зусиллями нашого колективу ми не тільки зберегли динаміку розвитку, але й показали рух вперед. Результат консолідованого рейтингу, який ми отримали у квітні, свідчить що наш університет протягом року піднявся на 14 позицій, а протягом двох років – на 24. Ми розуміємо, що далі наш рух буде не таким простим, але ми маємо щоденно працювати над тим, щоб модернізувати наш університет, зробити його ще кращим».

 

31 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. катя 2016-08-31 / 11:23:59

    почалося заробляння грошей