В центрі Ужгорода без дозволу влади зрізали чотири смереки

В центрі Ужгорода без дозволу влади зрізали чотири смереки
Сьогодні на світанку стало відомо, що в Ужгороді біля обласного драмтеатру (з боку швейної фабрики) зрізали 4 голубі ялинки, діаметр стовбурів близько 40-50 см.

 

На місце викликали працівників патрульної поліції, які зафіксували факт, прибув також начальник відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради Сергій Просяник.

Ділянка, на якій вирізали ялинки, знаходиться у приватній власності. Власник представив державний акт на земельну ділянку на дві сотки, земля куплена з аукціону у 2009 році, цільове призначення – зведення комерційної забудови не вище 4 поверхів.

Міська рада Ужгорода не надавала дозволів на видалення дерев, не представлено наразі і дозволів на підготовчі роботи до проведення будівництва, у рамках яких можна було б зрізати дерева. Тому звернулися до обласної екологічної інспекції, а також готується звернення до Управління державного архітектурно-будівельного контролю у Закарпатській області. 

Ситуацію, оскільки це дуже резонансний випадок, також обговорювали на завершення сьогоднішнього планового засідання виконкому Ужгородської міської ради.

 

31 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів