«Закарпатгаз» зняв відео про те, як найзручніше передавати показники лічильника

«Закарпатгаз» зняв відео про те, як найзручніше передавати показники лічильника
Компанія створила спеціальний відеоролик, в якому нагадала споживачам про необхідність щомісяця станом на 1 число фіксувати показання лічильника та впродовж наступних 5 днів передавати їх газорозподільному підприємству.

 

У ролику показані найбільш популярні способи, які дозволять передати показання менше ніж за хвилину. Зокрема, як це зробити з допомогою смс-повідомлення, контакт-центру або через «Особистий кабінет».

 

На сьогодні у Закарпатській області більше 98% споживачів вже мають встановлений газовий лічильник. Для їх зручності, всього за рік ПАТ «Закарпатгаз» створив щонайменше чотири сучасних додаткових сервіси за допомогою яких можна передати показання приладу обліку без особливих зусиль: смс-повідомленням на номер 7104, дзвінком на багатоканальний номер контакт-центру (0312) 48-83-04, або ж на автовідповідач, електронною поштою на адресу [email protected]. Окрім того, одним з найзручніших сервісів є «Особистий кабінет» на сайті 104.ua.

 

Щомісяця сучасними сервісами підприємства для передачі показань лічильника користується щонайменше понад 20 тисяч споживачів газу Закарпатської області, а їх кількість активно зростає щодня. 

 

31 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів