Через тиждень Закарпаття прийматиме міжнародний телерадіофестиваль

Через тиждень Закарпаття прийматиме міжнародний телерадіофестиваль
З 7 по 10 вересня 2016 року на базі Закарпатської філії НТКУ відбудеться ХVIII міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин «Мій рідний край», співзасновником якого є Держкомтелерадіо.

 

Фестиваль щорічно проводиться в Закарпатті. Його мета – активізувати висвітлення життя національних меншин, їх культурних надбань і цінностей, шляхів вирішення проблем сьогодення етнічних спільнот, що компактнопроживають на території України та інших країн, повідомила прес-служба Держкомтелерадіо.

Традиційно участь у фестивалі беруть творчі групи НТКУ та її обласних філій, недержавні вітчизняні телерадіоорганізації та зарубіжні ТРК. Цьогоріч про свою участь у форумі заявили журналісти з Румунії, Словаччини, Угорщини, Сербії, Польщі, що підтверджує міжнародний статус фестивалю.

На адресу оргкомітету фестивалю вже надійшло 55 телепрограм та 38 радіопрограм від регіональних філій НТКУ та колег з Угорщини, Румунії, Польщі, Сербії. У рамках роботи фестивалю відбудуться творчі дискусії та круглі столи, на яких учасники матимуть можливість обмінятися досвідом висвітлення життя національних меншин у своїх країнах.

 

01 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів