Заступник голови облради навідався до найбільшої школи на Перечинщині

Заступник голови облради навідався до найбільшої школи на Перечинщині
Заступник голови облради Петро Грицик у День знань навідався до учнів чи не найбільшого навчального закладу  на Перечинщині - загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Порошково не з порожніми руками.

 

Він привіз сертифікат на нове, сучасне мультмедійне обладнання на суму майже 200 тис грн, яке було доставлено в школу у переддень святкової лінійки, повідомляє прес-служба облради.

Як розповіла заступник директора школи Мирослава Король, тут навчається  980  дітей, чимало з них - ромів, та процес навчання здійснює майже сотня вчителів. Сьогодні перший раз у перший клас прийшло  90 хлопчиків і дівчаток.

В урочистостях взяли участь представники сільської та районної влади,  депутати,  громадськість.

Відкрила святкове дійство директор школи  Олеся Петрик, яка дякувала обласній, районній та сільській владам за допомогу і підтримку. Відзначала вклад у розбудову школи присутнього обласного обранця П.Грицика.  Петро Васильович, зі свого боку, дякував вчителям за сумління і безкорисливість в роботі та інформував, що в рамках співпраці Закарпаття з Пардубіцьким краєм ЧР вдалося реалізувати проект з ремонту фасаду будівлі цієї школи, заміни вікон та ін. на загальну суму в межах 700 тисяч гривень.

– Це моя мрія, аби ваша школа була гарною не тільки за змістом, а й за виглядом. Ми зробимо капітальний ремонт фасаду будівлі, парадний вхід, облаштуємо  подвір’я з алеями і все у вас буде здорово і щасливо. Я вірю в те, що ви, дорогі учні,  підете вірним шляхом, здобудете багато славних перемог, досягнете нових вершин доброго, вічного, мудрого, а педагоги зуміють, як і дотепер, виховати молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї рідної землі, - підсумував промовець та вручив сертифікат на мультимедійне обладнання.

Інші виступаючі також зичили учням успіхів у навчанні, вчителям - в роботі. На знак подяки  діти співали пісень та читали віршовані рядки. Після чого під оплески всіх присутніх одинадцятикласник поніс велично на плечах маленьку першокласницю зі дзвоником в руках, передавши естафету на шляху до країни знань. 

Далі учні та вчителі робили спільне фото на згадку,  гості - оглянули школу.

 

 

01 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів