В Ужгороді триває обговорення проекту "Безпечне місто"

В Ужгороді триває обговорення проекту "Безпечне місто"
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та його заступник Олександр Габор зі спеціалістами кількох підрозділів міської ради Ужгорода, представниками патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, відділу безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Управління СБУ Закарпаття і компаній, які надають телекомунікаційні послуги, провели нараду із забезпечення роботи проекту "Безпечне місто".

 

Тривала дискусія скільки, де саме і яких за технічними характеристиками камер відео нагляду потрібно розмістити в Ужгороді, яке програмне забезпечення встановити, щоб знизити рівень злочинності, правопорушень, кількість ДТП, задовольнити потреби всіх підрозділів, які потребують таких даних, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

Наголошувалося, що потрібні камери високої роздільної здатності, за якими, при потребі, можна було б ідентифікувати особу, визначити часові проміжки подій, із можливістю фіксації номерів авто, які рухаються зі швидкістю 90 км/год і більше, у тому числі, в перспективі, для накладення штрафів на водіїв.

Обговорювали особливості забезпечення конфіденційності роботи устаткування, безпеку, доступи, побудову єдиної мережі з можливістю використання різними службами, кожна з котрих має свої завдання.

Йшлося також про фінансування проекту "Безпечне місто" і розпорядника системи, яким, очевидно, буде нещодавно створене комунальне підприємство «Центр інформаційних технологій міста».

Наразі в Ужгороді діють 47 муніципальних камер відеоспостереження

 

 

01 вересня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів