В Ужгороді запрацювала благодійна "Міська барахолка"

В Ужгороді запрацювала благодійна "Міська барахолка"
Використати непотрібні речі з користю сьогодні можна в дворику за адресою: вулиця Фединця, 6. Саме в цьому затишному провулку, обвитому виноградною лозою, і «розклалися» всі, хто долучилися до заходу «Міcька барахолка».

 

Більше 35 подавців, які зібрали з шаф усе, чим не користуються, переконані, що зможуть допомогти діткам вилученими коштами, адже комусь ці речі таки можуть знадобитись. Одяг, книги, іграшки, прикраси перетворяться в здійснення дитячих мрій. Кошти будуть використані на потреби вихованців Імстичівської школи–інтернату, що на Іршавщині, повідомляє Закарпатський кореспондент.

До заходу долучилися Рух підтримки закарпатських військових, майстриня подарунків та прикрас Тетяна Яшко, продавці солодощів та випічки без цукру «Eco food» та багато інших.

Організатором заходу стала Тетяна Жовківська, власниця одного з магазинчиків поблизу провулку. Жінка зазначила:

«Метою заходу не є забезпечити дітей секонд-хендом, а перетворити його в нові речі, яких потребують діти. Хоч місця тут і не багато, вже зареєструвалось тридцять п’ять продавців, але підходять ще».

Як кажуть, де є приязнь, там не тісно. Долучитися можете і Ви, або ж придбати щось для себе. Така благодійність не коштує дорого – на деяких товарах вільні ціни.

А ще на гостей заходу чекає фудкорт з італійською кухнею від магазину PASTA, а для малечі – креативна дитяча зона та фотозона. 

Поcпішайте відчути драйв базару та допомогти дітям. Благодійна барахолка триватиме до 20:00.

 

03 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів