Європейський тиждень мобільності в Ужгороді відзначатимуть на три дні довше

Європейський тиждень мобільності в Ужгороді відзначатимуть на три дні довше
В Ужгородській міській раді під головуванням першого заступника міського голови Іштвана Цапа за участю численних активістів велоруху, представників патрульної поліції пройшла робоча нарада щодо проведення в Ужгороді міжнародної акції "Європейський тиждень мобільності".

 

Мета цієї щорічної екоініціативи – популяризація здорових способів пересування та зменшення навантаження від приватних автомобілів на навколишнє середовище і здоров’я людей.

На нараді насамперед вирішили, що заходи "Європейського тижня мобільності", які проходитимуть із 16 до 21 вересня, продовжать до 24 вересня, щоб долучитися до святкувань у рамках Дня Ужгорода.

Ішлося про акції, конкурси, змагання, майстер-класи, які відбудуться в рамках "Тижня", залучення школярів, студентської молоді. Пропонували організувати масштабний велозаїзд, адже їх практика вже добре напрацьована в Ужгороді, ознайомлення з правилами дорожнього руху і поведінки велосипедистів, навчання з вдосконалення їзди на двоколісних, ремонту велотехніки тощо.

Наступний тиждень ще збиратимуть пропозиції, а тоді їх узагальнять і сформують програму проведення всього "Європейського тижня мобільності".

 

04 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів