Закарпатська митниця цьогоріч значно збільшила надходження до бюджету країни

Закарпатська митниця цьогоріч значно збільшила надходження  до бюджету країни
Закарпатською митницею ДФС протягом січня-серпня поточного року перераховано до Державного бюджету на 138,3 млн грн більше митних платежів, ніж протягом аналогічного періоду минулого року.

 

Загалом митницею спрямовано до бюджету майже 1 млрд 871 млн грн. В той час загальні обсяги перерахувань серпня 2016 року є більшими відносно серпня минулого року на 48,6%. Фактичні середньоденні перерахування в серпні 2016 року становили понад 11,2 млн грн., інформує ДФС у Закарпатській області.

Варто зазначити, що 47,8 % здійснених перерахувань, виконали найбільші 20 платників, які здійснювали в серпні 2016 року зовнішньоекономічні операції в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС. Вони сплатили 117,3 млн грн.

У відомстві переконані: свідченням того, що в бізнес-середовищі помітне пожвавлення є те, що у серпні поточного року, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, збільшилися на 57,3% вартісні показники обсягу оподаткованого імпорту, вагові показники – на 28,2 % та обсяги нарахованих митних платежів зросли на 39%. Це значить, що в бюджет надходять кошти, необхідні для стабілізації економічної та соціальної сфери життя держави, – наголошують фахівці митниці.

Крім того, позитивна динаміка у надходженнях забезпечена, зокрема, за рахунок додаткових надходжень від коригування митної вартості на 3,3 млн грн, донарахувань за напрямом класифікації товарів – 0,2 млн грн, контролю за правильністю декларування країни походження товару – 0,07 млн грн.

 

 

 

05 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів