У гірському Лопухові на Тячівщині завдяки підприємцям діти тепер граються, як у столиці 

У гірському Лопухові на Тячівщині завдяки підприємцям діти тепер граються, як у столиці 
Новий дитячий ігровий майданчик за сприяння компанії «РЕНЕР» – із гойдалками, каруселлю, спусковими гірками встановили днями у селі Лопухово на вулиці Центральній біля місцевого ринку.

 

Досі у цьому віддаленому гірському селі не було жодного куточка для рухливих ігор малечі, а тепер яскраві різнокольорові дерев’яні конструкції, де можна полазити, повисіти, відчути себе сміливим, сильним і винахідливим, тішать і дітей, і дорослих, які можуть поспілкуватися, поки діти розважаються.   

Фірма «РЕНЕР», займаючись будівництвом міні-ГЕС, дбає і про соціальний розвиток населених пунктів, бере активну співучасть у проектах розвитку. До прикладу, у Лопухово придбали устаткування для дитячого майданчика, а місцеві мешканці на території, визначеній для дитячого майданчика прибрали старі дерева, навели там лад, вирішують із огорожею і укладанням бруківки.

Такий же майданчик планується встановити і в сусідній із Лопуховим Усть-Чорній. Так, завдяки соціальному партнерству з бізнесом, якісно змінюється інфраструктура віддалених сіл Закарпаття. 

uzhgorod.net.ua

 

05 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів