Богдан Андріїв провів особистий прийом мешканців Ужгорода

Богдан Андріїв провів особистий прийом мешканців Ужгорода
Понад три десятки звернень ужгородців сьогодні, 5 вересня, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв розглянув на черговому особистому прийомі громадян.

 

Більшість звернень стосувалися надання матеріальної допомоги, насамперед на лікування. Прохали ужгородці і про отримання земельних ділянок, квартир, ремонт покрівель та під’їздів, покращення житлових умов, вирішення проблем із каналізацією, просили допомогти вирізати аварійні дерева, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

Літня жінка звернулася зі скаргою на шум на дитячому майданчику, який дуже їй заважає. Міський голова доручив вийти на місце комісії і визначити, як вирішити проблему.

Звучали на прийомі громадян і скарги на сусідів та водіїв маршруток.

Також розглянули звернення про облаштування зупинок громадського транспорту у мікрорайоні Доманинці, де немає закритих зупинок, щоб можна було захиститися від дощу чи снігу. У першу чергу, ужгородці просили зробити таку зупинку біля школи – НВК «Гармонія». Ті ж громадяни висловили прохання взяти на контроль питання, пов’язане із «проблемною» сім’єю, що живе по сусідству. Як з’ясували, сім’я вже знаходиться під соціальним супроводом фахівців і щодо неї проводяться всі необхідні заходи.

Керівники окремих структурних підрозділів міської ради були присутні під час прийому для швидшого вирішення проблем, із якими зверталися ужгородці. За всіма іншими, де потрібно розібратися детальніше, було дано відповідні доручення. Питання, які стосувалися роботи комунальних служб і підприємств, Богдан Андріїв окремо обговорив згодом також на нараді з керівниками цих підрозділів.

 

05 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів