Ремонт дороги "Дяково-Вилок" до кордону з Румунією скоро завершать

Ремонт дороги "Дяково-Вилок" до кордону з Румунією скоро завершать
На Закарпатті розпочато ремонт дороги М-09 «Мукачево – Рогатин», яка в межах області веде до Яблуницького перевалу. Роботи заплановано здійснити в кілька етапів, на сьогодні зроблено 2,5 кілометра дороги в районі сіл Дунковиця та Сільце Іршавського району, повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

 

Дорожники прокладають суцільне асфальтове покриття, яке не ставилося тут протягом останніх 16 років. 

– Цього тижня також продовжать ремонт міжнародної траси «Дяково – Вилок», що веде до кордону з Румунією, – зазначає Геннадій Москаль. –  Роботи тут були призупинені через брак будівельних матеріалів, які надходять із центральних регіонів України. Дорожникам залишилося відремонтувати близько двох кілометрів траси, якщо дозволять погодні умови, роботи будуть здійснені протягом півтора тижня.

Дорогу «Дяково – Вилок», яка веде до єдиного вантажного пункту пропуску на українсько-румунському кордоні в межах Закарпатської області, капітально не ремонтували з часів здобуття Україною незалежності. Жахливий стан дорожнього покриття викликав постійні нарікання як місцевих мешканців (котрі минулого року навіть влаштовували акції протесту), так і іноземців. Виділення коштів на ремонт міжнародної траси домігся особисто Геннадій Москаль.

 

06 вересня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів