Для нового фестивалю в Мукачеві переобладнають місцевий парк

Для нового фестивалю в Мукачеві переобладнають місцевий парк
Парк Перемоги у Мукачеві частково переобладнають до "Варишського пива". Переобладнання планується задля покращення зручності як учасників фесту, так і відвідувачів.

 

Про це на прес-конференції щодо проведення фестивалю заявив директор мукачівського турінфоцентру Максим Адаменко, повідомили у Мукачівській міській раді.

“Будиночки у фестивальному містечку будуть використані для виробників закарпатського пива, продавців меду та сувенірних продукцій. Вони будуть розгалуджені по всій алеї парку від початку до кінця. А от наприкінці парку, на новому майданчику, будуть розташовані вісім павільйонів, де гостей фестивалю пригощатимуть пивом та смачною їжею,” –розповів керівник туристично-інформаційного центру.

За словами Максима Адаменка, організатори фестивальних подій і влада міста постійно працює над удосконаленням та кращим рівнем святкових заходів.

“Ми спілкуємося з учасниками як перед проведенням фестивалів, так і після. Вони висловлюють свої побажання та зауваження, а ми беремо це до уваги. Наприклад, раніше такої послуги, як водопостачання, у будиночках в парку не було, а зараз ми це виправили. На фестивалі “Варишське пиво” всіх у павільйонах кожен буде мати воду і каналізацію,” –прокоментував Максим Адаменко.

 

07 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів