Дітей у Солотвині рятувальники закликали триматися якнайдалі від проваль

Дітей у Солотвині рятувальники закликали триматися якнайдалі від проваль
Представники Тячівського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області провели профілактичний захід у Солотвинській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті, повідомили в УДСНС у Закарпатській області. 

 

Темою зустрічі працівників ДСНС із школярами було навчання правилам безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях. У формі бесіди рятувальники розповіли дітям про правила поведінки з вогнем та наглядно показали, як користуватися вогнегасником. Також ознайомили присутніх з основними причинами виникнення пожеж та заходами, яких необхідно вживати для їх попередження. Окремо увагу дітей рятувальники звертали на правила поведінки із вибухонебезпечними предметами. 

Після протипожежного «лікбезу» рятувальники окремо зупинилися на проблемі небезпечного карстоутворення на території смт Солотвино, яка вже понад 10 років спостерігається у населеному пункті. Школярам у черговий раз нагадали правила поведінки на території зони небезпечного карстоутворення, зауважили, що варто бути вкрай обережними та звертати увагу на попереджувальні знаки, що встановлені органами влади. Також ні в якому разі не можна входити за огорожу, а триматися варто якомога далі від зони карстових проваль.

Для кращого засвоєння отриманої інформації фахівці служби порятунку розробили та розповсюдили відповідні пам’ятки. 

На завершення зустрічі, на подвір’я школи прибув пожежний автомобіль місцевої пожежної команди, що дислокується у населеному пунктів. Учні мали змогу ознайомитися з пожежно-технічним обладнанням та спорядженням місцевих пожежників та побачити роботу по гасінню умовної пожежі.

 

07 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів