На відремонтованій ужгородській вулиці висадять 70 кленів

На відремонтованій ужгородській вулиці висадять 70 кленів
В Ужгороді тривають роботи з капітального ремонту вулиці Перемоги на ділянці від площі Шандора Петефі до проспекту Свободи, повідомили в Ужгородській міській раді.

 

Там, де тротуар ширший, одразу формують лунки для дерев, які висадять пізньої осені, де вужчий – це зроблять згодом, аби наразі зручніше було перехожим. Попередньо, за рекомендаціями науковців кафедри ботаніки УжНУ, тут садитимуть липи і шаровидні клени, загалом тільки на цій частині вулиці Перемоги 70 дерев.

Оскільки поруч обласна лікарня, куди звертаються пацієнти з усієї області, тут вперше в Ужгороді викладуть так звану тактильну плитку – з невеличким рельєфом, який відчуватимуть при ходьбі люди з вадами зору, це допомагатиме їм орієнтуватися в напрямках руху, переходу через дорогу.

Загалом же тротуари на Перемоги викладають ФЕМ-плиткою українського виробництва, назва саме цієї – "Римський камінь".

Під час об'їзду Ужгородом з керівниками департаменту міського господарства міський голова Богдан Андріїв оглянув проведення робіт, додатково обговорили подальший ремонт Перемоги на інших частинах цієї протяжної вулиці, яка веде аж до виїзду в бік Сторожниці.

 

08 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів