Біля замку Сент-Міклош упіймали злодія зі шпигунською зброєю

Біля замку Сент-Міклош упіймали злодія зі шпигунською зброєю
На Мукачівщині поблизу Чинадієвського замку поліцейські спільно з працівниками СБУ затримали 40-річного чоловіка, якого розшукує за скоєння злочинів Запорізька поліція.

 

Учора ввечері поблизу відомого замку Сент-Міклош в смт.Чинадієво Мукачівського району працівники поліції спільно з колегами з УСБУ області затримали підозрілого чоловіка. Той назвався місцевим 40-річним жителем.

Затриманого доставили в райвідділ поліції, де провели огляд його речей. В чоловіка знайшли вогнепальну зброю – дві 15-сантиметрові авторучки, які стріляють бойовими кулями 9-го калібру. Одна ручка була заряджена й готова для стрільби.

Коли затриманого перевірили за базою даних, то зясували, що він перебуває в розшуку в поліції Запорізької області. Там закарпатець розшукується за незаконне зберігання зброї та наркотиків і переховувався від арешту.

Чинадієвця затримано в порядку ст.208 КПК та поміщено в ІТТ Мукачівської поліції. Про затриманого повідомили запорізьким колегам. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

 

08 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів