З 16 ужгородських ринків атестацію пройшли 4

На всіх інших виявлено ряд недоліків, які керівники ринків повинні виправити протягом трьох місяців.

 

Як повідомила прес-служба Ужгородської міської ради,вчора,у ході чергового засідання виконавчого комітету, розглядалися результати атестації ринків міста. В результаті проведеного контролюючими службами аналізу функціонування ринків, з 16-ти атестовано тільки чотири. На всіх інших виявлено ряд недоліків, які керівники ринків повинні виправити протягом трьох місяців. У жовтні буде проведено наступний етап атестації за результатами якого буде ставитися питання доцільності функціонування неатестованих ринків.
Наступним рішенням члени виконкому зобов?язали керівників підпри?мств, установ, організацій та фізичних осіб ? власників та користувачів приміщень розташованих на території міста протягом місяця встановити поряд з приміщеннями урни для побутових відходів та забезпечити їх сво?часне прибирання.
Також було вирішено тимчасово з 13 червня до 01 серпня 2005 року внести зміни в режим гарячого водопостачання. З метою забезпечення необхідних технічних можливостей для якісної та сво?часної підготовки об??ктів теплопостачання до опалювального сезону гаряча вода подаватиметься двічі на тиждень, у суботу та неділю.

 

09 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів