Богдан Андріїв зустрівся з ректором Київського університету права національної академії наук України

Богдан Андріїв зустрівся з ректором Київського університету права національної академії наук України
Днями міський голова Ужгорода Богдан Андріїв зустрівся з ректором Київського університету права національної академії наук України Юрієм Бошицьким.

 

Обговорили можливості, які пропонує виш для здобуття юридичної освіти, зокрема й другої вищої, у тому числі дистанційно, за магістерськими програмами, підвищення кваліфікації, різносторонньої співпраці.

Юрій Ладиславович відзначив, що серед 6 структурних підрозділів-філій навчального закладу в різних містах України для нього дуже важливим є максимальне використання освітнього, науково-дослідницького потенціалу, міжнародних зв'язків університету саме для Ужгорода, який є його рідним містом.

На зустрічі йшлося про залучення міста до напрацювань Міжнародного центру правових та економіко-соціальних досліджень країн Центрально-Східної Європи – структурного підрозділу вишу в Ужгороді, до роботи із залучення європейських грантів на дослідження, розвиток міста.

Університет пропонує не лише студентам, а й широкому загалу закарпатців академічні курси вивчення іноземних мов, серед яких не лише "традиційні" словацька, угорська, англійська та інші, а й, наприклад, китайська. Молоді, науковцям є можливість долучатися до конференцій. Для працівників органів влади, місцевого самоврядування, зокрема й Ужгородської міської ради, пропонують тренінги, курси вдосконалення знань і практики роботи на базі столичних підрозділів Київського університету права.

Проводить виш і програму, яка підвищує туристичну зацікавленість Ужгородом, Закарпаттям – організовують літні курси з права та вдосконалення іноземних мов і водночас рекреацію для студентів з інших філій. Це дає можливість кілька тижнів пожити, відпочити в нашому місті, краще пізнати Ужгород і Закарпаття.

Для міської влади Юрій Бошицький запропонував долучитися і до міжнародних зв'язків, які університет має з 47 навчальними закладами в 22 країнах та органами влади, зокрема, для налагодження тісної співпраці з угорськими містами Шопрон та Мішкольцом.

Міський голова Богдан Андріїв подякував за пропозиції, відзначив, що міська влада відкрита до співпраці в усіх напрямках, які сприятимуть розвитку Ужгорода, вдосконаленню механізмів роботи працівників структурних підрозділів і поліпшенню взаємодії з громадськістю.

 

09 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів