Закарпатські рятувальники розповіли про особливості пожежно-прикладного спорту

Закарпатські рятувальники розповіли про особливості пожежно-прикладного спорту
9 вересня на площі Народній, біля будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації, відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Захід пройшов у вигляді фестивалю-ярмарки під час якої спортивні організації Закарпаття презентували свої нагороди, спортивні надбання та досягнення.

 

Не залишились осторонь цього яскравого дійства і рятувальники краю. Вони розповідали учасникам свята про пожежно-прикладний спорт, повідомили в Управлінні ДСНС в області.

Кожен бажаючий зміг дізнатись про історію пожежно-прикладного спорту, тренувальні бази, напрямки та види змагань. Також бійці ДСНС розповідали про свою повсякденну роботу та запрошували дітей та підлітків до занять у кружках та секціях відповідного виду спору.

«Ми докладаємо багато зусиль, аби пожежно-прикладний спорт набув в області масового характеру. Проводимо щорічні змагання, як серед працівників оперативно-рятувальної служби Закарпаття, так і серед підростаючого покоління області.

Займається цим федерація пожежно-прикладного спорту, вона і організовує спортивні поєдинки та здійснює загальне керівництво спортивним рухом у краї. Доречи, пожежно-прикладний спорт є досить різноманітним, адже розвиває не тільки швидкість та силу, а й тренує гнучкість та витривалість. Спортсмен, що обрав для себе пожежно-прикладний спорт, має бути сильним як борець, гнучким як гімнаст та спритним як атлет,» – зауважив під час свята начальник

 

09 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів