Закарпатська прокуратура повідомила про термін, який загрожує п'яному прокурору і перевірку медиків

Закарпатська прокуратура повідомила про термін, який загрожує п'яному прокурору і перевірку медиків
За словами речниці прокуратури Закарпатської області Вікторії Попович, наразі триває розслідування справи за участю працівника прокуратури Мукачева, який, за повідомленнями, був напідпитку за кермом і чинив опір правоохоронцям.

 

Так, слідчий відділ прокуратури Закарпатської області уже розпочав кримінальне провадження за частиною першою статті 286 Кримінального Кодексу України - вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

«Також є інформація, що патрульні зареєстрували кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального Кодексу України – це опір працівникам поліції. Як вони стверджують, працівник прокуратури під час затримання виявляв непокору та чинив опір. Уже направлено на судово-медичну експертизу трьох працівників поліції, які затримували працівника прокуратури для встановлення у них тілесних ушкоджень і їх характеру. Також відібрано кров у нашого працівника і триває судово-медична експертиза щодо нього. Обидва кримінальні провадження уже об’єднано в одне і розслідуванням займається слідчий відділ прокуратури Закарпатської області», - розповіла Вікторія Попович.

За інформацією представниці прокуратури, 26-річний підозрюваний наразі знаходиться у Мукачівській центральній районній лікарні. У нього діагностовано струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Разом із тим, слідство триває.

«У рамках цього кримінального провадження уже допитано поліцейських, також допитано свідків, допитано нашого працівника, призначено ще ряд експертиз, щоб встановити як там що відбувалося», - пояснила речниця.

Крім того, призначено службову перевірку не тільки керівника Мукачівської прокуратури, про яку вже повідомляло наше видання, але й перевірку дій працівників Мукачівської ЦРЛ, яких звинувачують, що не дали освідчити прокурора, бо він, нібито син  одного з керівників лікарні.

«Призначено також службову перевірку стосовно працівників Мукачівської ЦРЛ для того, щоб підтвердити чи спростувати твердження патрульних, що їх не допускали до прокурора, що їм не давали освідчити його».

Вікторія Попович запевнила, що Мукачівська місцева прокуратура участі у розслідуванні не бере, а підозрюваному прокурору, у випадку доведення його вини, може загрожувати до 5 років позбавлення волі (через опір працівникам патрульної поліції).

Нагадаємо також, цей випадок, похваливши закарпатських патрульних, згадав у своєму дописі на Фейсбук нардеп Мустафа Найєм.

uzhgorod.net.ua

 

12 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. црл 2016-09-12 / 21:48:21

    перевірку треба розпочати з головного лікаря! фальсифікаціі та брехня- його "конек",а ще доноси та наклепи! це все ,що в нього дуже добре виходить!