З новою колекцією одягу Ужгород відвідає один з найуспішніших дизайнерів України

З новою колекцією одягу Ужгород відвідає один з найуспішніших дизайнерів України
У вівторок, 13 вересня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Вікторії Гресь, яка є одним з найуспішніших дизайнерів в Україні.

 

23 вересня в Ужгороді відбудеться показ нової осінньої колекції «Libertango». Кожен показ Вікторії - ціла подія для Закарпаття, але цей обіцяє бути особливим. Режисер Олексій Залевський, з яким Вікторія Гресь співпрацює багато років, обіцяє гостям незабутній вечір і багато нових вражень.

Детальніше про нову колекцію та показ в Ужгороді розкаже дизайнер Вікторія Гресь.

Будинок моди Victoria Gres сьогодні -- це три величезних майстерні, якими особисто керує дизайнер. Майстерню в Ужгороді було відкрито в 1992 році, вона стала початком роботи Вікторії в фешн-бізнесі. І донині відіграє дуже важливу роль в житті будинку моди - все нові колекції за традицією відшиваються саме в Ужгороді.

Колекція Libertango поза модою - на кожен день і будь-який випадок. Жінка сама вибирає який образ у неї буде сьогодні - пристрасна, ніжна або владна. Вона любить і одягається для себе, відчуває свободу і відкриває нові кордони.

Цілісні образи, ідеальні для осінньо-зимового періоду, багатошаровість і сексуальність - все це ідеально доповнить або оновить гардероб в майбутньому сезоні.

 

 

12 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів