Закарпатські ліси принесли бюджету понад 46 мільйонів гривень

Закарпатські ліси принесли бюджету понад 46 мільйонів гривень
Понад 52,1 млн грн рентних платежів протягом восьми місяців 2016 року перерахували до місцевого бюджету платники податків Закарпатської області за спеціальне використання лісових ресурсів, спеціальне використання води та за користування надрами.

 

Найбільше з цих платежів до місцевих скарбниць надійшло від сплати рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів – понад 46,2 млн грн. Друге місце серед рентних платежів – рентна плата за спеціальне використання води, якої до місцевих бюджетів впродовж січня-серпня 2016-го надійшло понад 4,2 млн грн. В свою чергу від рентної плати за користування надрами місцеві бюджети отримали більше 1,6 млн грн.

Варто зазначити, що якісна взаємодія органів ДФС та органів місцевого самоврядування Закарпаття приносить позитивний результат мобілізації рентних платежів до бюджету, зокрема, частина яких залишається в місцевих скарбницях. Це має велике значення для фінансування потреб бюджетної сфери, соціальних програм та відновлення природних ресурсів. Таким чином представники місцевої влади мають можливість не тільки використати надходження, отримані від рентної плати, на соціальний розвиток власних територій, але й планувати подальшу діяльність, враховуючи її стабільні надходження до бюджету, повідомили в ДФС у Закарпатській області.

 

 

13 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів