Ужгородський парк хочуть оновити за сприяння Словаччини

Ужгородський парк хочуть оновити за сприяння Словаччини
У рамках Програми транскордонного співробітництва «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна», для підготовки матеріалів для подальшого формування та подання спільного словацько-українського грантового проекту «Ревіталізація міських парків як природної та історичної спадщини міст-побратимів Ужгорода та Гуменного» робоча комісія оглянула парк «Підзамковий».

 

Як повідомили в Ужгородській міській раді, до складу комісії ввійшли представники відділу благоустрою, зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та туризму, міжнародних ґрантових програм та інновацій Ужгородської міської ради, керівники парків «Підзамковий» і «Боздоський», декан біологічного факультету УжНУ Ярослава Гасинець та науковці з кафедри ботаніки.

Під час зустрічі домовилися, що кожний підрозділ, відповідно до своєї спеціалізації, підготує інформацію, яка стане основою для подальшого формування проекту. Також дійшли згоди збиратися щоп’ятниці і вже до наступної зустрічі залучити ще й представників управління містобудування та архітектури і краєзнавця, щоб комплексно підійти до підготовки грантового проекту, взяти до уваги всі можливі аспекти.

У процесі розробки проекту тісно співпрацюватимуть із Гуменним, враховуватимуть пропозиції та досвід міста-побратима.

 

13 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів