В Ужгороді почалося судове засідання у справі п’яного екс-ДАІшника, котрий врізався у дитсадок

В Ужгороді почалося судове засідання у справі п’яного екс-ДАІшника, котрий врізався у дитсадок
У ці хвилини у приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області розпочинається чергове судове засідання, у справі колишнього працівника ДАІ.

 

Нагадаємо, чоловік кілька місяців тому, керуючи автомобілем напідпитку, влетів в огорожу дитсадка в Ужгороді. У залі присутній обвинувачений, а також свідки події, свідчення котрих і планують заслухати сьогодні. Разом з тим, серед свідків з’явився ще один чоловік, котрого раніше не було серед імен очевидців. Зараз захист заявляє, що цей чоловік бачив і може підтвердити, що обвинувачений не знаходився за кермом під час ДТП. Однак суддя відмовив у допиті цього свідка, дозволивши йому тільки бути присутнім на засіданні.

Окрім того, у судовій залі присутні близько десятка чоловіків спортивної статури у футболках із символікою полку «Азов».

Нагадаємо, постановою Ужгородського міськрайонного суду порушника притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Натомість екс-правоохоронець та його захисник подали апеляційну скаргу.

Під час судового засідання, яке відбулося 30 серпня 2016 року судом апеляційної інстанції було прийнято рішення про виклик та допит свідків – очевидців події та понятих, які були присутні при складанні патрульними протоколу, а відтак суд вирішив перенести розгляд справи на 14:00 14 вересня.

 

14 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів