Суд допитав свідків у справі екс-інспектора ДАІ, котрий п’яним протаранив паркан дитсадка в Ужгороді

Суд допитав свідків у справі екс-інспектора ДАІ, котрий п’яним протаранив паркан дитсадка в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді відбулося слухання Апеляційного суду Закарпатської області, під час якого розглядалася справа колишнього інспектора ДАІ, котрий нещодавно потрапив у ДТП, в’їхавши до паркану дитсадка, та звинувачується у кермуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

 

Про цю подію суд допитав трьох свідків, котрі є понятими у цій справі та своїми підписами засвідчували складені патрульними протоколи.

«Бачив, що автомобіль потрапив у ДТП. З нього вийшли дві особи вони розійшлися у різні сторони. Поліція почала їх затримувати  і вдягнула на Федора Голубку наручники. Нас запросили за стрічку. Федір Голубка пройшов тест на алкоголь», - розповів один зі свідків, який у момент ДТП знаходився на відстані близько 100 метрів від місця події.

Інший свідок, котрий під час ДТП працював у власному дворі, розповів:

«Я працював у дворі і почув сирену поліцейської машини і майже одразу сильний удар. Мій будинок – кутовий по діагоналі через перехрестя із дитсадком, в якому сталася аварія. По відстані це десь метрів 10. Вийшов за двір і уже на дорозі стояла поліцейська машина, і машина, яка була в паркані дитячого садка. У той час, як я переходив дорогу, з машини поліцейських вийшли троє поліцейських. Двоє з них побігли у сторону дитсадка, а один поїхав далі. Потім вони повернулися, ведучи у наручниках людину. На відстані близько 20 метрів від автомобіля був затриманий Голубка. У машині були відкриті двері з боку водія. Зі сторони пасажирського сидіння двері були закриті. Вони не могли бути там відкриті, тому що там стирчали штирі».

Варто зазначити,що жоден із трьох свідків не бачив момент, коли водій виходив із машини, відтак не зміг підтвердити чи спростувати той факт, що за кермом автівки у момент ДТП знаходився саме Федір Голубка.

Наразі у суді оголосили технічну перерву та готуються до перегляду відеозапису із місця події.

 

14 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів