Міська влада визначилась, скільки коштуватиме в Ужгороді навчання дітей співам і танцям

Міська влада визначилась, скільки коштуватиме в Ужгороді навчання дітей співам і танцям
Члени виконкому Ужгородської міськради сьогодні на засіданні затвердили Положення про плату за навчання у комунальних школах естетичного виховання Ужгорода.

 

Отже, за навчання діток грі на фортепіано, гітарі, вокалу оплата складатиме 130 грн., на народних, струнно-смичкових, духових та ударних інструментах – 100 грн., образотворчому, хореографічному відділеннях, у театральних класах – 130 грн.

Враховуючи різний соціальний та матеріальний стан батьків, діти яких навчаються у школах естетичного виховання, директори, за визначеним у рішенні переліком, можуть встановлювати пільги з оплати на 100% чи 50%.

Якщо навчаються двоє чи більше діток із родини, батьківська плата встановлюється: за першого учня у розмірі 100%, за інших – 50% від суми оплати незалежно від того, що вони навчаються у різних школах. При цьому 100% коштів вноситься за навчання на інструменті (відділі), де більша плата.

Учні шкіл естетичного виховання, які навчаються грі одночасно на двох інструментах (відділеннях), вносять плату за навчання у повному розмірі, незалежно від того, чи вони навчаються у різних школах. Якщо учень хворіє, то плата за навчання за перший місяць хвороби вноситься повністю, у наступні місяці – у розмірі 50% за наявності відповідної довідки.

Це рішення виконкому визначає також інші аспекти: хто, як, коли і де повинен проводити оплату.

 

15 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів