В Ужгороді тривають ремонти доріг у різних мікрорайонах

В Ужгороді тривають ремонти доріг у різних мікрорайонах
Сьогодні в Ужгороді працівники комунального підприємства КШЕП готували до асфальтування вулицю Грушевського, а на вулиці Боженка відновлювали збиті дорожні знаки, повідомили в Ужгородській міській раді.

 

Ще одна бригада цього підприємства лагодила світлофор на перехресті вулиці Перемоги та проспекту Свободи.

Продовжують капітальний ремонт проїжджої частини вулиці Баб’яка, викладення ФЕМ-плиткою тротуарів на Перемоги. 

На внутрішньоквартальній території багатоповерхівки за адресою Л.Толстого,44 – підготовка до ремонту, асфальтування доріжок, підходів до під’їздів, місць для паркування авто, кронування дерев. Ремонтують двори і біля будинків №74-76-78 на вулиці Тлехаса. Триває також мощення плитки на розі вулиці Л. Толстого та проспекту Свободи (поруч із магазином «Електрон»), а Водоканал продовжує роботи у провулку Соляному, де, нагадаємо, була аварія каналізаційної мережі.

А на площі Ш. Петефі міняють покрівлі, оновлюють фасади історичних будівель.

За зверненнями ужгородців оперативно вирішили проблему з двома відкритими люками біля шкіл №10 та 11 – один, який на балансі у газовиків, на вимогу міськради закрили кришкою, інший, на мережах водоканалу, комунальне підприємство КШЕП закрило тимчасово, а завтра проведуть оновлення бетонної основи.

ТОВ «АВЕ-Ужгород» ліквідовувало несанкціоноване сміттєзвалище, яке мешканці прилеглих будинків утворили біля дитсадка №19.

Підприємство «Закарпателектробуд» налагоджувало підсвітку транспортного мосту ім. Масарика, який неподалік готелю «Ужгород». На вулицях мікрорайону Радванка проводять відновлення ліній вуличного освітлення, заміну ламп.

«Уж-Агромікс» готувало для висаджування хризантем зелену зону транспортного кола на площі Дружби народів.

 

15 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів