У Мукачеві змагалися діти, а сьогодні будуть дорослі

У Мукачеві змагалися діти, а сьогодні будуть дорослі
Величезна кількість дітей різного віку разом із батьками взяли участь у велозмаганнях, які пройшли в міському парку Мукачева.

 

Як розповів Мukachevo.net організатор змагань Артем Топчанюк, вікові категорії – це діти від 2 до 4 років (бєговели) 3-4 роки; велосипед - 3-4 роки, 5-6, 7-10, 11-13 та 14-17. Окремі категорії по хлопцям та дівчатам.

Усі зареєстровані учасники будуть нагороджені дипломами, грамотами, пам’ятними призами від партнерів та спонсорів, і квитками на місцеві каруселі.

На момент початку змагань було зареєстровано більше 50 учасників. Юні велолюбителі були не лише з міста над Латорицею. а й з Хуста, Ужгорода, Сваляви та навіть з Львова.

Загалом було три локації для змагань. Для наймолодших учасників (2-6 років) проста траса з одним розворотом, дистанція 150 метрів; для учасників роком від 7 до 13 років дуже цікаве змагання – "смуга перегонів", яка передбачає боротьбу на техніку та уважність.

А вже сьогодні, 18 вересня, відбудуться змагання для дорослих. У груповій кільцевій велогонці, яка відбудеться центральними вулицями старовинного міста, візьмуть участь аматори різних вікових категорій(16-35, 36-50, 51-60,60+), як чоловіки так і жінки, а також профі.

Взяти участь може кожен охочий, який зареєструвався, зробив стартовий внесок (чоловіки – 50 грн, жінки – 30 грн), має велосипед у робочому стані, зі справними гальмами, також обов'язково має бути шолом.

 

18 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів