На Закарпатті відбудеться етнофестиваль з приготування баранини на відкритому вогні

На Закарпатті відбудеться етнофестиваль з приготування баранини на відкритому вогні
Кулінарні традиції Карпат з приготування страв на відкритому вогні будуть відтворені у селі Лазещина, на унікальному фестивалі Закарпаття “Смажений баранчик”.

 

Понад 20 команд кухарів-аматорів, професійних кухарів під супровід народної та естрадною музики, за участі популярних артистів української естради змагатимуться у кулінарній майстерності та готуватимуть страви з баранини на відкритому вогні.

Все це в околиці найвищих гір Українських Карпат: гори Говерли та Петросу, то ж туристи матимуть змогу здійснити сходження, або ж відвідати майстер-клас із приготування овечого сиру на місцевій полонині.

Дата проведення: 25 вересня 2016 року. Місце проведення: Закарпаття, Рахівський район, село Лазещина, початок: 14.00.

Слід зазначити, що даний фестиваль закриває вересневі фестивалі Закарпаття, - пише Турінформ

Довідкова інформація: Зі Львова та Прикарпаття, найкращим є сполучення поїздом чи електропоїздом Яремче – Лазещина, або автобусне, автомобільне сполучення. А зі сторони Мукачева автобусом чи авто до Ясіня та далі Лазещина. 

 

19 вересня 2016р.

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*