Новий начальник закарпатської поліції спростував інформацію про можливий силовий розгін блокувальників КПП “Ужгород”

Новий начальник закарпатської поліції спростував інформацію про можливий силовий розгін блокувальників КПП “Ужгород”
Сьогодні під час брифінгу новий начальник ГУ НП в Закарпатській області Роман Стефанишин спростував інформацію, що з’явилася у деяких ЗМІ, про можливий силовий розгін блокувальників КПП “Ужгород”.

 

Так, новий начальник ГУ НП в Закарпатській області Роман Стефанишин наголосив, що у рамках відкритого кримінального провадження за фактом блокування транспортних комунікацій біля українсько-словацького кордону правоохоронці будуть діяти виключно правовими методами. Натомість головний поліцейський Закарпаття не уточнив, які саме кроки здійснюватимуть правоохоронці для деблокування пункту пропуску “Ужгород”, передає УНН.

Нагадаємо, що сьогодні голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доручив правоохоронцям жорстко, але у межах законодавства, навести лад із блокуванням українсько-словацького кордону. Про це він наголосив і на зборах особового складу ГУ НП у Закарпатській області під час представлення нового керівника обласного правоохоронного відомства, зазначивши, що “такі дії псевдоактивістів негативно впливають на імідж держави, особливо враховуючи євроінтеграційні прагнення України”.

 

19 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів