В ДПСУ заявили, що протест "пересічників" в Ужгороді нікому не заважає

В ДПСУ заявили, що протест "пересічників" в Ужгороді нікому не заважає
У пункті пропуску "Ужгород" знаходяться протестувальники, але ускладнень в пропускних операціях немає. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив спікер ДПСУ Олег Слободян.

 

"Ці активісти протестували проти митних правил, які зобов'язують громадян України, власників автомобілів на іноземній реєстрації кожні 5 днів виїжджати за кордон для того, щоб відновити цю реєстрацію. На даний момент на пункті пропуску "Тиса" повністю рух розблоковано. Активісти вчора близько 18:00 покинули дорогу перед пунктом пропуску. Трафік там зараз повноцінний і ніяких перешкод немає", – сказав Слободян.

Спікер ДПСУ додав, що в пункті пропуску "Ужгород" на даний момент знаходиться невелика група активістів, "але істотних ускладнень в русі і пропускних операціях немає, тому що вони практично не перешкоджають руху автомобілів та вантажних транспортних засобів".

Коментуючи ситуацію на українсько-польському кордоні, Слободян сказав: "Сьогодні вранці ми ще спостерігаємо скупчення автотранспорту. Найбільш завантаженими залишаються пункти пропуску "Краковець", "Ягодин", "Рава-Руська", "Угринів". На інших пунктах пропуску автомобілів дещо менше".

 

20 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів