Очільник поліції Закарпаття доповів ОБСЄ, що кордон в Ужгороді розблоковано

Очільник поліції Закарпаття доповів ОБСЄ, що кордон в Ужгороді розблоковано
Сьогодні в ГУНП області побували спостерігачі місії ОБСЄ в Україні Деніс Декані та Мирослав Демко. Європейські гості цікавилися криміногенною ситуацією в краї, результатами атестації поліції, вирішенням конфліктних ситуацій, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

Передусім гості привітали підполковника Романа Стефанишина з новим призначенням і побажали йому успіхів у роботі. Далі коротко розповіли про діяльність місії ОБСЄ в Україні й на Закарпатті.

Серед питань, які найбільше цікавлять в нашому краї іноземних спостерігачів – вплив військового конфлікту на Донбасі на західний регіон України, вирішення можливих міжцерковних конфліктів тощо.

Окремо гостей цікавила позиція поліції стосовно блокування активістами українсько-словацького кордону в м.Ужгороді. Роман Стефанишин запевнив, що питання блокування КПП «Ужгород» знято. Проїзд для громадян в обидві сторони розблоковано.

Також спостерігачі ОБСЄ цікавилися недавньою конфліктною ситуацією в Мукачівському суді, де розглядають справу по звинуваченню бійців «Правого сектора». А ще - недавньою стріляниною в м.Чоп, де фігурує працівник прикордонної служби.

На завершення ж поцікавилися результатами атестації працівників закарпатської поліції, яка саме завершується.

На всі запитання представники ОБСЄ одержали необхідну інформацію. Начальник закарпатської поліції Роман Стефанишин запросив їх у гості знову, за будь-якої потреби в спілкуванні. 

 

22 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. екрекр 2016-09-23 / 11:19:57

    як знято коли священника не пустили навідь відео є