Закапатські ветерани 60+ – чемпіони дебютного чемпіонату 

Закапатські ветерани 60+ – чемпіони дебютного чемпіонату 
24–25 вересня на ужгородському стадіоні «Авангард» проходила фінальна частина чемпіонату України серед ветеранів +60 (1956 р.н. і старші).

 

Такий чемпіонат в Україні проводиться вперше. До фінальної частини вийшли команди «Поступ» (Коритняни, Ужгородський р-н), «Енергія» (Львів), «Абориген» (Луцьк) та «Легенда» (Червоноград).

На урочистому відкритті учасників привітали член Виконкому ФФЗ Степан Селменський та депутат Ужгородської районної ради Роланд Цебер. На відкритті було зачитано вітальний лист президента асоціації ветеранів футболу України, заслуженого майстра спорту Володимира Трошкіна.

Відразу після відкриття розпочалися матчі. Команди грали за коловою системою, два тайми по 15 хвилин. Першими на поле вийшли команди «Поступ» та «Енергія». Перший гол,  чемпіонату України провів гравець «Поступу» Іван Зийнич, ще один забив закарпатець Віктор Попович. Перемога маленького села з Ужгородщини над великим Львовом 2:0.

У наступному поєдинку «Поступ» зіграв внічию 0:0 із червоноградською «Легендою».

Усе вирішувалося в заключному матчі чемпіонату між командами «Поступ» – «Абориген». «Легенда» вже завершила виступ, маючи у своєму активі 5 очок. У «Поступу» й «Аборигена» – по 4, у «Енергії» – 0 очок. Матч видався дуже напруженим. Шальки терезів коливалися то в один, то в інший бік. В одному з моментів тільки перекладина прийшла на виручку «Поступу». Дуже добре зіграв і голкіпер Михайло Цанько. Та все ж свій шанс коритнянці використали. Єдиний м’яч у ворота «Аборигена» провів Віктор Попович. Перемога у матчі вивела «Поступ» (Коритняни) на перше місце в І чемпіонаті України. 

Кращим гравцем у команді «Поступ» визнано Віктора Поповича, який став і кращим бомбардиром команди, повідомила прес-служба ФФЗ.

 

27 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів