За вихідні на Закарпатті вогонь наробив збитків на 280 тисяч гривень

За вихідні на Закарпатті вогонь наробив збитків на 280 тисяч гривень
Сім пожеж за перші дні жовтня зареєстрували в Управлінні ДСНС у Закарпатській області.

 

Так, у суботу, 1 жовтня, о 07:39 пожежа сталася в житловому будинку в с. Великі Береги, урочище «Нодь Гедь» Берегівського району. Вогонь знищив перекриття та покриття будинку на площі 140 кв. м і пошкодив частину домашнього майна. Орієнтовний прямий збиток – 200 000 грн. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Того ж дня о 22:30 житловий будинок горів у с. Велика Добронь Ужгородського району. Там вогнем знищено покриття будинку та частину домашнього майна. Орієнтовний прямий збиток – 80 000 грн. Ймовірна причина пожежі – неправильне влаштування нагрівальних печей та димарів.

У неділю, 2 жовтня, о 09:28 масштабна пожежа сталася у надвірній споруді в с. Торунь Міжгірського району. Вогнем знищено покриття на площі  90 кв. м, перекриття на площі 50 кв. м та 1 т сіна, пошкоджено частину домашнього майна. Збитки  встановлюються. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Крім того, у трьох випадках пожежі ставалися на відкритих територіях, горіли суха трава, чагарники і сміття. В одному випадку, в селі Водиця Рахівського району, сталася пожежа в оборозі з сіном. 

 

03 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів