Закарпатські прикордонники завітали до школярів у Березному

Закарпатські прикордонники завітали до школярів у Березному
Учора співробітники Державної прикордонної служби України з подарунками та солодощами завітали в гості до школярів  Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІІ ступенів, повідомили в ДПСУ.

 

З радісними посмішками вихованці школи-інтернат зустріли охоронців кордону та запросили їх до актової зали. Юні аматори підготували для прикордонників справжню концертну програму: розповідали вірші і гуморески, співали чудові патріотичні пісні та створили справжнє незабутнє свято.

Наприкінці виступів правоохоронці подарували діткам смаколики, фрукти, солодощі та необхідні для навчального процесу канцелярські приладдя. Також військовослужбовці створили справжню експозицію техніки, зброї, спецзасобів і оптичних приладів та розповіли малечі як вони використовуються в службі під час охорони державного рубежу.

Зазначимо, що минулого року  Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко подарував вихованцям цієї школи–інтернат спортивний інвентар, яким нині активно користуються дітлахи.

Після усіх заходів прикордонники подякували діткам за цікаві виступи. Малеча також зі словами вдячності наввипередки підбігла до військовослужбовців, щоб особисто висловити усі слова подяки про незабутні враження, які подарували їм прикордонники.

Зазначимо, що на сьогодні це єдиний навчальний заклад в Закарпатській області, де навчаються та живуть діти із особливими потребами: серцево-судинними захворюваннями, хворобами органів дихання, малозабезпечених та багатодітних сімей, сироти, знедолені та просто кинуті напризволяще батьками.

 

05 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів