Фінал чемпіонату України з американського футболу в Ужгороді обіцяють перетворити на видовищне шоу

Фінал чемпіонату України з американського футболу в Ужгороді обіцяють перетворити на видовищне шоу
Про це у четвер, 6 жовтня, повідомили організатори чемпіонату, Президент української ліги американського футболу Максим Шило та тренер ужгородського клубу Ужгородські лісоруби Євген Рахімов.

 

«Ужгород на правах чинного чемпіона переміг у тендері на проведення чемпіонату України. До сьогодні не було такого рівня проведення, такого рівня організації ігор. Зараз у нас фінал і ми хочемо поставити яскраву крапку, яку запам’ятають всі і подарувати Ужгороду справжнє видовище», - розповів Максим Шило.

Фінал чемпіонату відбудеться 8 жовтня на стадіоні Авангард. Пройде дві гри: за 3 місце боротимуться ужгородські Лісоруби та київські Бульдоги (на запасному полі стадіону), за 1 місце боротьба точитиметься між київськими Бандитами та мінськими Зубрами.

«Команди дуже сильні і вони покажуть яскравий і високий рівень футболу. Ми плануємо яскраві виходи команд, будуть димові машини, вогняне шоу, серпантинні машини. Такого розмаху, такого пафосу, такої медійної підготовки ще не було», - заявив Максим Шило.

Зокрема, пряма трансляція ігор вестиметься на Ютуб-каналах на 6 країн Європи.

Окрім спортивного видовища у суботу на Авангарді буде і благодійна складова. Так, Рух підтримки закарпатських військових проводитиме благодійний ярмарок, працюватиме волонтерська кухня та безпрограшна лотерея. На благодійні цілі піде і частина виручки від ігор.

Вартість квитків на дві гри становить 40 гривень. Для учасників АТО вхід буде безкоштовним. Окрім того, організатори планують запросити на гру вихованців дитбудинків та інтернатів. Для них також проводитиметься розіграш подарунків.

 

Uzhgorod.net

 

06 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів