«Ужгород» поступається в Виноградові, а «Мукачево» виходить до фіналу

«Ужгород» поступається в Виноградові, а «Мукачево» виходить до фіналу
У середу, 2 листопада у Дийді та Виноградові відбулися півфінальні матчі-відповіді чемпіонату області з футболу серед ветеранів +40.

 

У Виноградові місцеві ветерани приймали ровесників з Ужгорода. Перший матч цих команд завершився безголовою нічиєю – 0:0. А в другій зустрічі вирішальним став другий тайм, коли гравець команди-господаря Ярослав Бабіта двічі «розписався» в воротах ужгородців, натомість «Ужгород» відповів лише наприкінці гри голом-престижу від Руслана Білошицького. Тож 2:1 і до фіналу виходять виноградівці.

А в матчі команд ветеранів Берегівського району та «Мукачева» його долю вирішив юркий нападник мукачівців Мирослав Бундаш, який ще досі виступає в чемпіонаті області в якості граючого тренера за ужгородський «Спартакус». Мирослав спочатку відкрив рахунок на 29 хвилині гри, але на 50-й влучним пострілом відповів ветеран берегівчан, чинний тренер ФК «Дийдо» Іштван Гіді.

Заключну крапку в матчі поставив все ж М.Бундаш, який на завершальній хвилині двобою реалізував пенальті, тож 2:1 – перемога «Мукачева». Перша зустріч цих команд завершилася також перемогою мукачівців з результатом 3:1.

Тож у матчі за чемпіонство зійдуться ветерани Мукачева та Виноградівщини, а долю третього місця визначатиме пара «Ужгород» – Берегівський район.

За словам голови ветеранського комітету ФФЗ Василя Козика, час і місце проведення заключних матчів стане відомо у понеділок 7 листопада після організаціної наради в Будинку футболу м. Мукачева. 

Джерело: Роман СЕНИШИН. Фото автора: Епізод матчу «Ужгород» - Виноградівський район

 

03 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів