У ДЮФЛУ «Мункач» без очок, а СДЮСШОР перемагає й грає внічию

У ДЮФЛУ «Мункач» без очок, а СДЮСШОР перемагає й грає внічию
5 листопада юні футболісти Закарпаття зіграли матчі 10 та 12 турів Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

 

10-й тур  ДЮФЛУ в вищій лізі для «Мункача» з львівськими «УФК-Карпатами» вийшов вкрай  невдалим – усі поразки, а відповідно й жодного здобутого залікового балу.

Дві команди U-17 та U-15 грали вдома, але рідні стіни не допомогли нашим юнакам.

У матчі 17-літніх команд дві помилки  в захисті на початку першого та другого таймів призвели до голів у ворота господарів. Та й в атаці мукачівці не створили гостроти, хоч в цілому по грі підопічні Івана Фізера не поступалися львів’янам. Тож поразка 0:2

Поєдинок між командами U-15 «Мункач» - «УФК-Карпати» вийшов доволі напруженим, особливо перший тайм. Зі стартових хвилин гості затисли нашу команду біля власного штрафного майданчика й почали активно перевіряти надійність воротаря «Мункача» Віталія Добуша. За перші десять хвилин гості створили біля 4-х голевих нагод, однак, коли вже воротар не зміг нічим зарадити допомагала стійка воріт. Та на 26-й хвилині нападник УФК Назар Сущак все ж забиває в ворота господарів. Та, наприкінці першого тайму свій шанс реалізує нападник «Мункача»Віктор Резніченко, який після виходу сам -на-сам з кіпером львівської команди обіграв останнього і точно пробив по воротам.Та вже в другій половині гості з десятихвилинним інтервалом забивають два голи на 39 та 49 хвилинах відзначилися Дідик Роман та Раделицький Юрій. Один гол підопічні Віктора Гея відквитали, проте вже невдовзі пропустили четвертий гол – 2:4.

Дві інші команди ДЮФШ ФК «Мункач» U-14 та  U-16 грали на виїзді у Львові й також поступилися:U-16: «УФК-Карпати» (Львів) – ДЮФШ ФК «Мункач» (Мукачево) – 7:0; U-14: «УФК-Карпати» (Львів) – ДЮФШ ФК «Мункач» (Мукачево) – 4:0.

Тож «Мункач» не здобуває жодного залікового бала й відповідно продовжує замикати загальнокомандну турнірну таблицю.

На відміну від мукачівських земляків, команди ужгородського СДЮСШОРу в протистоянні з чернівецькою «Буковиною» зуміли здобути 5 очок.

Особливо слід відзначити п’ятнадцятирічних підопічних Володимира Мухлиніна, які на виїзді в Чернівцях з рахунком 4:0 святкували переконливу вікторію. Матч їх старших колег U-17 завершився поразкою ужгородців – 0:1. А вдома дві інші ужгородські команди U-14 та  U-16 грають унічию з однаковим результатом – 1:1.

У 12-му турі першої ліги, ДЮСШ Тячів поступився в рідних стінах львівській «Галичині»: U–15: ДЮСШ Тячів – «Галичина» (Львів) – 0:1; U–17: ДЮСШ Тячів – «Галичина» (Львів) – 4:0.

Джерело: Роман СЕНИШИН.

Фото: епізод матчу Мункач-УФК-Карпати

 

 

07 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів