Закарпатці сплатили 186 млн грн за використання землі

Закарпатці сплатили 186 млн грн за використання землі
Протягом січня-жовтня 2016 року надходження плати за землю від платників Закарпатської області склали майже 185,8 млн грн.

 

З цієї суми, що надійшла до місцевих бюджетів краю, майже 152 млн грн – внесок юридичних осіб. Решту, майже 33,8 млн грн, сплатили фізичні особи.

За інформацією фахівців органів ДФС, у жовтні 2016-го зберігалась позитивна динаміка по надходженню плати за землю. Зокрема, у жовтні 2016 року місцевий бюджет збагатився більше ніж на 18,3 млн грн, що у порівняні з надходженням цього податку, наприклад у жовтні 2015 року, більше на 8,1 млн грн.

Фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області, інформують, що відповідно до податкового законодавства, власники землі та землекористувачі сплачують плату за землю з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою. У разі припинення права власності або права користування земельною ділянкою плата за землю сплачується за фактичний період перебування землі у власності або користуванні у поточному році.

Джерело: ДФС у закарпатській області

 

09 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів